Inkluderet i prisen
- Velkomstdrinks
- Snacks
- 3-retters menu
- Drikkevarer hele aftenen
- Underholdning og kunstauktion
En aften fuld af inspiration
Den 6. februar 2025 inviterer Folkekirkens Nødhjælp til en dejlig aften i de smukke rammer hos Moltkes Palæ . Evenues har doneret lokaler og forplejning hele aftenen for at sætte fokus på kvinders økonomiske empowerment i hele verden.
Hele overskuddet på aftenen går til Folkekirkens Nødhjælps arbejde for at støtte og styrke kvinders økonomiske uafhængighed.
Mary Consolata Namagambe vil som vært føre os gennem denne fantastiske aften, der vil bestå af musik, en kunstauktion, inspirerende indslag, tankevækkende dialoger og stiftelse af en helt nye iværksætterpris i samarbejde med femina.
Vi byder på en lækker 3-retters menu komponeret af Evenues dygtige kokke med tilhørende drikkevarer. Der vil også være velkomstdrinks, snacks og cocktails efter middagen.
Køb din billet i dag og styrk kvinders økonomiske empowerment i verden!
Hvem kan du møde på aftenen?
Der vil være spændende oplæg fra den sociale iværksætter Chido Govera fra The Future of Hope Foundation i Zimbabwe, som har specialiseret sig i bæredygtig svampeproduktion, som en indtægtsgivende aktivitet for familier i blandt andet Zimbabwe, DR Congo og Ghana.
Dr. Rabina Rasaily fra FEDO vil fortælle om organisationens arbejde med Dalit-kvinders rettigheder i Nepal.
CFO Dara Alami og COO Alia Khatib fra Rift Valley Farms i Palæstina give os indblik i deres arbejde med kvinder i landbrug samt de udfordringer og muligheder, der findes gennem international handel fra konfliktramte områder.
Der vil også være en auktion med unikke kunstværker. Alle kunstværkerne er doneret af kvinder og iværksættere som ved, hvor vanskeligt det kan være at opstarte egen virksomhed.
Vi slutter aftenen af med live-optræden af JJ Paulo.
OBS! Der er begrænset antal pladser – og sidste mulighed for at købe billetter er den 23. januar. Kom med som gæst til denne fantastiske aften og gør en forskel for kvinder i hele verden.
Støt kvinder og styrk verden
Aftenen vil være en hyldest til solidaritet på tværs af grænser, baggrunde og kulturer, hvor stærke kvindelige iværksættere og talspersoner deler deres historier og fortæller om nogle af de udfordringer, de møder i deres kamp for at skabe en bedre fremtid. Vi vil sikre, at kvinder får den støtte og de ressourcer, de har brug for til at opnå økonomisk uafhængighed og ligeværdig deltagelse i samfundet.
Din tilstedeværelse kan gøre en forskel – og vi håber, du vil være med til at skabe bæredygtige og retfærdige samfund, hvor alle kvinder og piger får den fremtid, de fortjener.
Program
17.30 | Dørene åbner |
18.45 | Velkomst v/ generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Jonas Nøddekær, og konferencier Mary Consolata Namagambe |
19.00 | Middagen begynder med forskellige indslag i løbet af aftenen |
20.00 | Auktion introduceres |
22.00 | Stiftelse af ny iværksætterpris i samarbejde med femina |
22.30 | JJ Paulo optræder |
23.00 | Vi siger farvel |
Programmet opdateres løbende.
Vi håber, du har lyst til at deltage til dette rørende, underholdende og inspirerende arrangement til fordel for Folkekirkens Nødhjælps arbejde med kvinders økonomiske empowerment.
Kunstauktionen er i fuld gang
Tusind tak til de 13 kvindelige kunstnere, der bidrager til arrangementet – enten ved at formgive iværksætterprisen eller donere et værk til auktionen.
Auktionen er live fra onsdag den 15. januar 2025 kl. 12.00 og løber indtil den 6. februar 2025 kl. 22.00.
- Katrine Blinkenberg
- Mie Olise Kjærsgaard
- Gudrun Hasle
- Julie Nord
- Henriette Hellstern
- Ditte Ejlerskov
- Malene Birger
- Krista Rosenkilde
- Line Busch
- Trine Søndergaard
- Tanja Nis-Hansen
- Anna Jacobina Jacobsen
- Agnete Brinch
Moltkes Palæ
Moltkes palæ er en smuk bygning i København fyldt med kunstneriske detaljer og en elegant atmosfære. Med sin unikke æstetik skaber Moltkes Palæ en helt særlig ramme for velgørenhedsaftenen for Invest in Women.
Mød nogle af de kvinder, vi arbejder sammen med:
Støt kvinder – styrk verden
Kvinder har langt mindre indflydelse og færre muligheder end mænd. Men menneskers muligheder skal ikke dikteres af deres køn.
Hvis udviklingen mod ligestilling fortsætter med samme langsommelighed som nu, vil det tage 140 år, før kvinder bliver lige så repræsenteret i magtfulde og ledende stillinger som mænd.
Kvinder er mere udsatte for overgreb, vold og sult i klimakrise, krige og konflikter end mænd. Hver tredje kvinde i verden bliver mindst en gang i livet udsat for fysisk eller seksuel vold.
Kvinder har 27 gange større risiko for at blive chikaneret online end mænd. Det fører til, at et stigende antal kvinder og piger helt undlader at deltage i den demokratiske debat på nettet.
Flere kvinder end mænd, lever for under 13 kr. om dagen.
Vi tror på, at når kvinder får lige muligheder og rettigheder, er det nøglen til at skabe bæredygtige og retfærdige samfund. Uligheden mellem kønnene holder ikke kun kvinder og piger tilbage – den bremser også hele udviklingen i samfundet.
Hvad går pengene til?
Folkekirkens Nødhjælp støtter kvindelige entreprenører og iværksættere – helt små virksomheder såvel som større med potentiale til at vokse – med ansvarlige forretningsmodeller og adgang til finansiering for kvindeledede virksomheder.
Vi giver økonomisk støtte til kvindelige menneskerettighedsforkæmpere og organisationer.
Sammen med lokale partnere initierer vi låne-spare-kvindegrupper, som giver kvinder et fundament for økonomisk selvstændighed og handlekraft og mulighed for at låne kapital til iværksætteri.
Vi bekæmper kønsbaseret vold og kæmper for alle menneskers ret til at bestemme over deres egen krop.
Spørgsmål og svar
Går alle pengene til Folkekirkens Nødhjælps arbejde?
Evenues, som forpagter Moltkes Palæ, har stillet lokale, personale og forplejning til rådighed for dette arrangement. Det betyder, at de penge, der bliver samlet ind i forbindelse med arrangementet går til Folkekirkens Nødhjælps arbejde – dog er administrationsprocenten fratrukket.
Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål?
Hvis du har nogle spørgsmål til arrangementet, skal du være meget velkommen til at kontakte Valgerdur Hvidt Larsen, vhl@dca.dk, tlf. 22487978 eller Kristine Dalgas, krda@dca.dk, tlf. 50 60 20 67
Er der garderobe til arrangementet?
Ja, du har mulighed for at aflevere taske og jakker i garderoben på Moltkes Palæ.
Hvad er menuen?
På aftenen serveres der en lækker 3-retters menu sammensat af Evenues dygtige kokke. Du vil blive kontaktet inden aftenen, hvor du kan angive om du er vegetar eller veganer.
Hvad skal jeg gøre, hvis der er noget, jeg ikke kan tåle?
Du vil blive kontaktet inden aftenen, hvor du kan angive om allergener.
Hvorfor afholder Folkekirkens Nødhjælp dette arrangement?
Et kerneelement i Folkekirkens Nødhjælps programmer og politiske fortalerarbejde er et allestedsnærværende fokus på at styrke kvinder og pigers rettigheder. 52 procent af de mennesker, der opnår støtte eller hjælp fra Folkekirkens Nødhjælp, er kvinder, og 75 procent af vores projekter adresserer ulighed mellem kønnene.
Hvor meget har Folkekirkens Nødhjælp betalt for arrangementet?
Folkekirkens Nødhjælp har ikke betalt for at afholde arrangementet i Moltkes Palæ, da dette er doneret af Evenues. Alle medvirkende stiller op uden at få betaling, men vi har dækket transport- og hoteludgifter for medvirkende, som ikke bor i Danmark.
Hvor er nærmest parkering ved Moltkes Palæ?
Jeudan-Park er nabo på Dronningens Tværgade 4, og Jeudan-Park Parkeringshus på Sankt Annæ Plads. Der er plads til +500 personbiler og din elbil kan oplades via Clevers ladestandere.
Offentlig transport til Moltkes Palæ?
Nærmeste metro er:
Marmorkirken – 350 meter ca. 4 min. gang
Kongens Nytorv – 600 meter ca. 8 min. gang
Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?
Det er desværre ikke muligt at få pengene retur, men du må meget gerne give din billet videre til en anden.
Kan jeg refundere min billet?
Det er desværre ikke muligt at refundere billetten, men du er velkommen til at give den videre til en anden.
Hvorfor holder I eventet i Moltkes Palæ – en bygning, der trækker spor til Danmarks tid som slavenation?
Flere historiske bygninger i København, inklusiv Moltkes Palæ, er bygget i en tid, der var præget af kolonialisme og slavehandel. Det er vigtigt at forstå og anerkende, hvordan byggeriet blev muliggjort, og den menneskelige pris, der blev betalt. Det er en mørk del af historien, som der skal sættes fokus på.
I 1930 blev Moltkes Palæ købt af Håndværkerforeningen København, som sidenhen har renoveret og udvidet palæet. Håndværkerforeningen København er en tværfaglig medlemsorganisation for selvstændige og ejerledere inden for de klassiske håndværksfag.
I knapt hundrede år har palæet dermed været klubhus for de forskellige laug, der er en del af Håndværkerforeningen København. Foreningen har til formål at sætte fokus på, hvordan en by i konstant udvikling har brug for dygtige håndværkere med høj faglighed og viden.
Ved overtagelsen af palæet skabte Håndværkerforeningen København en tilbygning, som blandt andet rummer lokalet Store Festsal. Det er netop det lokale, hvori velgørenhedsarrangementet primært finder sted.
Moltkes Palæ er ikke blot en smuk bygning. Det er også et sted, der kan minde os om, hvordan fortidens uretfærdigheder formede vores verden. Ved at bruge bygninger som Moltkes Palæ til velgørende formål som fx vores velgørenhedsaften giver vi dem et nyt formål, som kan give plads til forbedringer og håb fremfor at lade dem stå som passive symboler på fortidens uretfærdigheder.