Æggewraps fungerer nærmest til alle måltider, men selv nyder jeg dem oftest til frokost. De kan nydes både lune og kolde, hvorfor de også passer perfekt til en lækker madpakke. Fyld dem med hvad end du ønsker, så som røget laks, kylling, eller denne tunmousse, som findes i opskriften. God fornøjelse!
Forberedning: 5 min Tilberedning: 10 min Samlet tid: 15 min
Mængde: 4 Personer
Ingredienser:
Æggewraps
6 æg
5 spsk. mælk
Salt og peber
Fedtstof, til stegning
Tunsalat
2 dåser tun
4 spsk creme fraiche
1 lille rødløg eller skalotteløg
1/2 bundt dild
1/2 citron, saften heraf
Salt & peber
Grøntsager: avocado, salat, cherrytomater og ekstra dild
Ideer til andet fyld:
Laks, avocado, tomat, dild, flødeost
Hønsesalat, agurk, persille, tomat
Stegt kylling, hummus, persille, tomat
Stegt kylling, peberfrugt, cremefraiche og salat
Sådan gør du:
Æggewraps
- Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld æggemassen på en lille kande/decilitermål, så du bedre kan dosere væsken på panden.
- Kom lidt fedtstof på en varm pande og lav en pandekage ad gangen. Det tager få minutter pr. pandekage.
Tunmousse
- Hæld væsken fra dåsetunen og bland med cremefraiche, fintsnittede løg, hakket dild, og saften fra en halv citron. Smag til med ekstra citron, salt og peber. Kom eventuelt lidt mayonnaise i, hvis du ønsker en lidt federe mousse.
- Anret din pandekage med salat i bunden og top derefter med tunmousse og dit ønskede grønt. Jeg toppede selv min med ekstra dild, cherrytomater og avocado.
Velbekomme.