Æggewraps med tunmousse

Æggewraps med tunmousse

Æggewraps fungerer nærmest til alle måltider. De kan nydes både lune og kolde.

© Camille Maja

Æggewraps fungerer nærmest til alle måltider, men selv nyder jeg dem oftest til frokost. De kan nydes både lune og kolde, hvorfor de også passer perfekt til en lækker madpakke. Fyld dem med hvad end du ønsker, så som røget laks, kylling, eller denne tunmousse, som findes i opskriften. God fornøjelse!

Forberedning: 5 min  Tilberedning: 10 min  Samlet tid: 15 min

Mængde: 4 Personer

Ingredienser:

Æggewraps

6 æg

5 spsk. mælk

Salt og peber

Fedtstof, til stegning

Tunsalat

2 dåser tun

4 spsk creme fraiche

1 lille rødløg eller skalotteløg

1/2 bundt dild

1/2 citron, saften heraf

Salt & peber

Grøntsager: avocado, salat, cherrytomater og ekstra dild

Ideer til andet fyld:

Laks, avocado, tomat, dild, flødeost

Hønsesalat, agurk, persille, tomat

Stegt kylling, hummus, persille, tomat

Stegt kylling, peberfrugt, cremefraiche og salat

Sådan gør du:

Æggewraps

  1. Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld æggemassen på en lille kande/decilitermål, så du bedre kan dosere væsken på panden.
  2. Kom lidt fedtstof på en varm pande og lav en pandekage ad gangen. Det tager få minutter pr. pandekage.


Tunmousse

  1. Hæld væsken fra dåsetunen og bland med cremefraiche, fintsnittede løg, hakket dild, og saften fra en halv citron. Smag til med ekstra citron, salt og peber. Kom eventuelt lidt mayonnaise i, hvis du ønsker en lidt federe mousse.
  2. Anret din pandekage med salat i bunden og top derefter med tunmousse og dit ønskede grønt. Jeg toppede selv min med ekstra dild, cherrytomater og avocado.

Velbekomme.

Læs mere om vores arbejde

Twitter LinkedIn Facebook