En lækker pastaret behøver slet ikke være kompliceret og kræver ofte ganske få ingredienser. Jeg håber I kan lide pastaen. Velbekomme og ha’ en dejlig weekend!
Forberedning: 5 min Tilberedning: 25 min Samlet tid: 30 min
Mængde: 4 Personer
Ingredienser:
400 g pasta
3 røde peberfrugt
2 rødløg
3 fed hvidløg
150 g cherrytomater (tag en lille håndfuld fra, til at vende i pastaen)
50 g parmesan
¼ fløde
1 dl pastavand
½ citron
2 spsk. balsamico
Salt & peber
Olivenolie/smør til stegning
Revet parmesan og frisk basilikum til topping
Sådan gør du:
- Start med at tænde ovnen på 200 grader, varmluft, og find alle ingredienserne frem
- Skyl og snit din peberfrugt og tomater. Skær løg i kvarte og mas hvidløget med fladen af din kniv. Det hele skal blendes til sidst, så du behøver ikke at tænke over at skære noget pænt. Bland det grønne med 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. balsamico, salt og peber. Giv det 25 minutter i ovnen, til det har fået en god farve
- Mens du venter, kan du bringe vandet til pastaen i kog. Husk at salte det godt og at koge pastaen i rigeligt vand. Kog pastaen efter anvisning. Når du hælder vandet fra så tag 1 dl pastavand fra
- Kom de nu bagte grøntsager i en blender (eller brug en stavblender), tilføj fløde, stykker af parmesan og saften fra en halv citron. Blend til en cremet konsistens
- Find en pande og kom lidt fedtstof på. Tilføj den håndfuld tomater du tog fra tidligere og steg dem af. Tilføj den kogte pasta, peberfrugtsaucen, og tilføj eventuelt 1 dl. pastavand, hvis du synes saucen skal være tyndere
- Smag til med ekstra citronsaft, salt, peber og olivenolie og server! Top din pasta med revet parmesan og frisk basilikum
Velbekomme.