Her får I lidt inspiration til en nem og let frokostsalat, med smilende æg og diverse grøntsager jeg havde på lager. Du kan skifte grøntsagerne ud med dine fortrukne, eller måske har du noget derhjemme, der skal spises? God fornøjelse.
Forberedning: 2 min Tilberedning: 8 min Samlet tid: 10 min
Mængde: 2 Personer
Ingredienser:
2 æg
2 håndfulde feldsalat
1 avocado
100 g cherrytomat
50 g feta
1 rødløg
8 asparges
3 spsk. vinaigrette
Topping: eventuelt frisk dild og syltede rødløg
Sennepsvinaigrette
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike/citronsaft
1 tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
Sådan gør du:
- Kom æggene i en gryde og dæk med vand. Giv æggene 5 minutter når vandet koger og kom derefter æggene i koldt vand. Udskift eventuelt vandet, hvis det bliver for lunt.
- Skyl alt det grønne og snit/skær det som du ønsker.
- Rør din dressing sammen og smag til med salt og peber.
- Anret salaten som du ønsker og top med smilende æg og dressing. Lidt syltede rødløg og frisk dild er også lækkert!
Velbekomme.