Salaten fungerer perfekt som tilbehør og kan serveres til det meste, eller som en del af en masse små anretninger.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme.
Forberedning: 5 min Tilberedning: 25 min Samlet tid: 30 min
Mængde: 2 Personer
Ingredienser:
8 store radiser
2-3 rødløg
½ citron, saften heraf
Olivenolie
Salt & peber
Hakket persille
Feta/andet ost
Dressing
2 tsk dijonsennep
2 tsk honning
½ citron, saften heraf
Nip salt og peber
Sådan gør du:
- Start med at tænde ovnen på 200 grader, varmluft. Skyl dine radiser og find de resterende ingredienser frem.
- Skær radiserne i mundrette tern (skær dem ikke over, hvis de er meget små) og løg i kvarte. Vend dem i saften fra ½ citron, lidt olivenolie, salt og peber. Kom blandingen på en bageplade og giv det 25 minutter i ovnen, når den er varm
- Mens du venter, kan du lave din dressing. Bland det hele sammen og smag til med hvad du synes den mangler
- Salaten vendes i dressingen og toppes med hakket persille, lidt revet ost/feta, salt & peber Server salaten som tilbehør og eventuelt med lidt brød til
Noter
De bagte grøntsager kan komme på køl og nydes en anden dag. Du kan derfor snildt lave en stor portion.
Velbekomme.