Lun salat med bagte radiser og løg

Salat med bagte radiser og løg

Bagte radiser og løg er en fantastisk sammensætning.

© Camille Maja

Salaten fungerer perfekt som tilbehør og kan serveres til det meste, eller som en del af en masse små anretninger.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Forberedning: 5 min  Tilberedning: 25 min  Samlet tid: 30 min
Mængde: 2 Personer 

Ingredienser:

8 store radiser

2-3 rødløg

½ citron, saften heraf

Olivenolie

Salt & peber

Hakket persille

Feta/andet ost

Dressing

2 tsk dijonsennep

2 tsk honning

½ citron, saften heraf

Nip salt og peber

Sådan gør du:

  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader, varmluft. Skyl dine radiser og find de resterende ingredienser frem.
  2. Skær radiserne i mundrette tern (skær dem ikke over, hvis de er meget små) og løg i kvarte. Vend dem i saften fra ½ citron, lidt olivenolie, salt og peber. Kom blandingen på en bageplade og giv det 25 minutter i ovnen, når den er varm
  3. Mens du venter, kan du lave din dressing. Bland det hele sammen og smag til med hvad du synes den mangler
  4. Salaten vendes i dressingen og toppes med hakket persille, lidt revet ost/feta, salt & peber Server salaten som tilbehør og eventuelt med lidt brød til

Noter

De bagte grøntsager kan komme på køl og nydes en anden dag. Du kan derfor snildt lave en stor portion.

Velbekomme.

Læs mere om vores arbejde

Twitter LinkedIn Facebook