Banankagen indeholder mange ingredienser du nok allerede har derhjemme, og så mangler du bare et par modne bananer, så er du klar!
Rigtig god fornøjelse med kagen!
Forberedning: 10 min Tilberedning: 30 min Samlet tid: 40 min
Mængde: 8 Personer
Du skal bruge:
3 æg
100 g rørsukker
1 tsk vaniljesukker
4 små bananer, moste
1 tsk bagepulver
100 g hvedemel
50 g havregryn
1 nip salt
1 tsk kanel
Evt. mørk chokolade
Sådan gør du:
- Start med at blande æg, sukker og vanilje i en skål, og pisk til en luftig masse
- Bland bagepulver, kanel, hvedemel, havregryn og salt og pisk sammen med ægge/sukkermassen
- Mos dine bananer og vend i dejen
- Tilføj evt. hakket mørk chokolade
- Kom din dej i en beklædt form, og giv den ca. 30 minutter på 200 grader, varmluft (forvarmet ovn)
- Brug en strikkepind/kniv til at tjekke om kagen er færdig
Lad banankagen køle lidt af og server.